На Закарпатті стартувала всеукраїнська спартакіада держслужбовців

25jpgУжгород вдруге поспіль приймає змагання такого рангу. Фінальний етап XVІІІ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Автономної Республіки Крим, областей, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій триватиме днями у спорткомплексі "Юність".
Урочисту ходу на офіційному відкритті розпочали вихованки Ужгородського коледжу культури і мистецтв, ансамбль "Мажореток" під музичний супровід духового оркестру Ужгородського державного музичного училища ім. Дезидерія Задора.
На урочистому відкритті змагань спортсменів-держслужбовців привітали: заступник голови Закарпатської облради Петро Грицик, начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан, заступник ужгородського міського голови Олександр Білак, заступник голови ФСТ "Спартак" Володимир Тібабішев, заступник голови профспілок працівників державних установ України Наталія Титаренко, головний суддя змагань Анатолій Плєханов.
Віталій Ерфан, зокрема, зачитав слова привітання від Міністра молоді та спорту Ігоря Жданова.
Кращим спортсменам спартакіади доручили право підняти державний прапор та запалити вогонь з нагоди відкриття змагань.
Святковим дарунком для всіх присутніх став колоритний Закарпатський танець "Бубнарський" у виконанні студентів хореографічного відділу Ужгородського коледжу культури і мистецтв.
У спартакіаді беруть участь 24 команди з усіх областей України. Це близько півтисячі учасників. Також, що цікаво, цьогоріч вперше на змаганнях представлені команди угорського та словацького консульств.
Змагатимуться учасники у п’яти видах спорту: футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки згідно з діючими правилами змагань, затвердженими федераціями з цих видів спорту.
Опісля урочистого відкриття змагань, відбулася товариська футбольна зустріч між командою Угорського консульства та збірною держслужбовців Закарпаття. Як інформують в управлінні молоді та спорту Закарпатської ОДА, матч завершився перемогою збірної команди держслужбовців Закарпаття.

Остання зміна сторінки: 29-09-2016 14:29