На Рахівщині відзначили День рятівника

img_038817 вересня в Україні традиційно відзначають День рятівника. Сьогодні, 19 вересня з цієї нагоди відбулися урочистості. Вітали рятівників і перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Турок та в.п. голови районної ради Іван Копич, міський голова Віктор Медвідь, а також генерал-майор Василь Молдавчук.

В цей день, Рахівським районним відділом У ДСНС в Закарпатській області було організовано – День відкритих дверей. Рятівників відвідали учні загальноосвітніх шкіл міста Рахів, яким розповіли про роботу відділення.

Пожежники, рятувальники – всі ці люди щоденно, піддаючись небезпеці, рятують чужі життя. Представники влади району висловили щиру подяку рятівникам, за самовіддану працю, героїзм та чуйність до чужої біди і побажали щастя, здоров’я, нових сил, енергії і пильності на щоденній нелегкій роботі.

За сумлінну працю, добросовісне виконання службових обов’язків, спільними грамотами райдержадміністрації та районної ради нагородили найдостойніших рятівників.

Грамоти і подяки У ДСНС в Закарпатській і Закарпатської обласної ради вручив начальник районного відділення ДСНС в області, підполковник Олександр Тушер.

Він також щиро подякував районній владі, за надання допомоги, а саме - придбання п’яти радіостанцій, двох мотопомп, бензопили та трьох міні газових печей для гірсько-пошуковців.

Учні 11 класу привітали рятівників музичними виступами.

Остання зміна сторінки: 19-09-2016 19:20