В області відзначено кращих закарпатських спортсменів

16090922371vТрадиційно, в другу суботу вересня відзначається День фізичної культури та спорту. З нагоди свята, у п’ятницю 9 вересня, на площі Народній перед адмінбудівлею Закарпатської облдержадміністрації відбулися обласні урочисті заходи та насичена, яскрава видовищна програма.
З самого ранку свої локації представили спортивні федерації (яких в області нараховується 96), дитячо-юнацькі спортивні школи, обласне відділення НОК України, представники та вихованці установ та закладів галузі фізичної культури, а також ветерани спорту. Вони демонстрували глядачам свої навики, специфіку роботи того чи іншого виду спорту, досягнення.
Урочиста церемонія пройшла за участі голови облдержадміністрації Геннадія Москаля, голови обласної ради Михайла Рівіса, заступника Ужгородського міського голови Олександра Білака та начальника управління молоді та спорту ОДА Віталія Ерфана, які виступили з привітальними словами. Обласне спортивне свято відкрив багаторазовий чемпіон та призер світу та Європи з фехтування, призер літніх Олімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро Анатолій Герей.
16090922374vВідтак, керівники області Геннадій Москаль та Михайло Рівіс вручили кращим спортсменам, а також їх тренерам почесні відзнаки облдержадміністрації, облради, грошові винагороди. Також було вручено посвідчення до звання майстра спорту України та майстра спорту України міжнародного класу. А представникам федерацій з видів спорту, що визначені кращими у спортивному сезоні, подаровано комплекти єдиної спортивної форми. Дипломи і кубки представникам кращих видів спорту з олімпійських та неолімпійських дисциплін вручив начальник управління молоді та спорту ОДА Віталій Ерфан.
По завершенні урочистої частини, спортивне свято тривало. Спортсмени, під керівництвом тренерів та очільників різних видів спорту проводили відкриті тренування, показові виступи, товариські зустрічі та поєдинки команд.

Остання зміна сторінки: 10-09-2016 09:29