Керівник району Павло Басараба продовжує відвідувати заклади освіти

IMG_8958Вчора, 13 квітня, голова райдержадміністрації Павло Басараба і голова райради Василь Дан побували у ЗОШ.

Як і на минулому тижні, в рамках робочих поїздок керівники району відвідали загальноосвітню школу № 2 міста Рахів, а також її корпус по вул. Красне Плесо де знаходяться початкові класи.

Варто зазначити, що ці робочі візити були несподіваними для керівників шкіл та дитячих навчальних закладів. Минулого тижня Павло Басараба особисто перевірив в яких умовах та чим годують дітей, завітавши у їдальню Видричанської і Розтоківської ЗОШ та поспілкувавшись з кухарями. Цікавився наскільки високоякісні продукти надходять для приготування, чи є у дитячому меню фрукти та овочі, оглянув територію, спортзали і класи, у яких займаються діти.

Як вже повідомлялося в одній із вказаних шкіл, а саме – Видричанській, було виявлено ряд недоліків та надано доручення усунути їх.

,,Я відвідую заклади освіти не заради того, щоб поспівчувати дітям, а для того, щоб розуміти у якому стані знаходяться школи та дитячі садки та знайти шляхи вирішення проблемних питань” - наголосив голова РДА.

Загалом, оглянувши міську школу № 2, керівники залишилися задоволеними, от тільки зауважили на екологічному вихованні дітей, наголосивши на тому, що сміттєзвалища на подвір’ї – неприпустимі.

Також оглянув матеріально-технічний стан закладу, поспілкувався з керівником щодо проблем, які існують станом на сьогоднішній день та зауважив, що він і надалі буде приділяти особливу увагу школам та дитячим навчальним закладам Рахівщини.

Остання зміна сторінки: 14-04-2016 16:32