Реформування органів юстиції у сфері державної реєстрації речових прав та бізнесу триває

130У середу, 30 березня, під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Олександра Петіка відбулося засідання Закарпатської обласної міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення. Участь у засіданні взяли, зокрема, начальник головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Руслана Натуркач, начальник управління державної реєстрації Маріанна Готра, представники державних та правоохоронних органів, науковці.
Під час засідання учасники підбили підсумки діяльності районних та міських міжвідомчих координаційно-методичних рад з правової освіти населення у минулому році. Також обговорили стан правороз’яснювальної роботи з питань реформування органів юстиції у сфері державної реєстрації речових прав та бізнесу, запровадження онлайн сервісів для населення. Крім цього йшлося про правоосвітню діяльність Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
За підсумками засідання вирішено рекомендувати органам державної влади та місцевого самоврядування інформувати населення з питань реформування органів юстиції у сфері державної реєстрації речових прав та бізнесу, запровадження онлайн сервісів Мін’юсту та з питань діяльності Закарпатського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, - повідомили в головному територіальному управлінні юстиції у Закарпатській області.

Остання зміна сторінки: 30-03-2016 17:41