Рахівщину відвідала делегація зі Слобожанщини

IMG_884922 і 23 березня, на Рахівщині перебували представники Харківщини – обласних держадміністрації та ради, керівники районів і органів місцевого самоврядування краю. Мета візиту – обмін досвідом та налагодження співпраці в туристичній сфері.

Делегація побувала у декількох населених пунктах нашого району, а також відвідала музеї Рахівщини, Карпатський біосферний заповідник.

IMG_8839У середу, 23 березня, гості зустрілися з керівниками району Павлом Басарабою і Василем Даном. Начальник управління економічного розвитку і торгівлі Дмитро Рущак презентував гостям туристично-рекреаційні можливості регіону, поділився планами й ідеями на майбутнє. Голова районного товариства «Гуцульщина» розповів про фестивалі, які є родзинками нашого району.

Одним із питань, які цікавили обидві сторони була співпраця. Під час зустрічі підкреслювалося, що такий досвід – не новий, оскільки з Борівським районом Слобожанщини Рахівщина вже підписала двосторонню угоду про співробітництво і вже має певні напрацювання.

IMG_8845Загалом, всі члени делегації зі Слобожанщини висловили захоплення побаченим, щиро запрошували наших керівників територіальних громад приїхати на їхні землі з подібним візитом.

Зоря Рахівщини

Остання зміна сторінки: 24-03-2016 15:02