На Закарпатті з початку сезону зареєстровано 69 тисяч хворих на грип та ГРВІ

2014-11-10gpipiysЗа оперативними даними з початку епідемічного сезону в Закарпатській області зареєстровано 69 тисяч 129 хворих на грип та ГРВІ, перехворіло 5 з половиною відсотка населення. Із загальної кількості захворілих більшість діти віком до 17 років.Найвищий показник захворюваності на грип та ГРВІ відмічається серед населення м.Ужгорода та Ужгородського району. Найменше захворілих реєструється в Рахівському, та Тячівському районах.
Всього по області з початку епідемічного сезону госпіталізовано з попередніми діагнозами "Грип" та "Гостра респіраторна вірусна інфекція" 3087 осіб (4,5 % від захворілих), серед них більшість діти.
На четвертому тижні 2016 року у 11 районах області та містах Ужгород і Мукачево показники захворюваності на грип перевищили епідемічні пороги, з них в 10 адміністративних територіях – більше ніж на 50 % . В 2 районах області Рахівському та Іршавщині показники захворюваності нижчі епідпорогів.
З початку епідемічного сезону за оперативними даними вакциновано протии грипу 3275 осіб. Вакцинація здійснювалася в основному за рахунок обласного та місцевих бюджетів, - повідомили в департаменті охорони здоров’я Закарпатської ОДА.

Остання зміна сторінки: 04-02-2016 14:45