При купівлі транспортних засобів перевіряйте достовірність їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери

68058Для того щоб уникнути проблем при купівлі бувших у використанні транспортних засобів у сервісних центрах МВС в Закарпатській області автовласникам радять ретельно перевіряти їхні ідентифікаційні номери кузова та шасі.

Працівники сервісних центрів МВС нашої області, радять всім покупцям, перед тим як придбати автомобіль, звернутися за консультацією до працівників Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, які працюють при кожному територіальному сервісному центрі Закарпаття. Експерти перевірять на достовірність ідентифікаційних номерів вузлів, агрегатів та реєстраційних документів транспортних засобів. У свою чергу спеціалісти сервісних центрів перевірять транспортний засіб на предмет його перебування в розшуку або арешту.

Пам`ятайте, якщо підробка виявиться в момент переоформлення ТЗ, відповідати за це правопорушення буде не покупець, а продавець.
І відповідно, якщо правоохоронці виявлять, що номер кузова чи свідоцтво про реєстрацію вашого авто підроблені, автомобіль у Вас вилучать без будь-якої грошової компенсації до вияснення усіх обставин.

Інформація Територіального сервісного  центру 2145 МВС в Закарпатській області

Остання зміна сторінки: 22-01-2016 17:50