Обговорили межі проходження газопроводу по території лісового фонду

IMG_2467 (1)У вівторок, 19 січня, в с. Біла Церква при голові райдержадміністрації Павлу Басарабі відбулася нарада по питанню визначення меж проходження газопроводу по території Білоцерківської сільської ради Рахівського району. 

На нараді було визначено територію земель лісового фонду ДП «Великобичківське ЛМГ», які запроектовано використати для прокладення газопроводу. На вказану територію ДП «Великобичківське ЛМГ» виготовлено матеріали відводу під вирубку. На даний момент очікується лист-погодження від обласного управління лісового та мисливського господарства на проведення вирубки.

Одночасно, на вказаній нараді було обговорено ряд питань, вирішення яких має прискорити та забезпечити якісне та надійне газопостачання споживачів смт. Солотвино Тячівського району, зокрема:

визначено строки виконання першочергових заходів з боку ДП «Великобичківське ЛМГ», філії «Газопромислове управління Львівгазвидобування» ПАТ «Укргазвидобування»;

використання земельної ділянки для проходження газопроводу передбачається оформити договором на встановлення земельного сервітуту, тож замовнику було рекомендовано вже зараз приступити до виготовлення документації із землеустрою щодо визначення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для визначення кадастрових номерів земельних ділянок та укладення відповідних договорів на встановлення земельного сервітуту.

Остання зміна сторінки: 21-01-2016 15:25