На Закарпатті в рамках всеукраїнського флешмобу урочисто вручили свідоцтва про народження

2c85da72-75ed-У понеділок, 4 січня, Закарпатська область долучилась до Всеукраїнського флешмобу з урочистого вручення свідоцтв про народження дітей, які народилися у період з 31 грудня 2015-го року по 3 січня 2016 року.
За перші три дні січня в обласному центрі Закарпаття на світ з'явилося двадцять троє дітей, з них 11 – першого січня, 6 – другого і стільки ж – третього. У останній день 2015 року, 31 грудня, в Ужгороді народилося 13 дітей.
Перший у житті документ – свідоцтво про народження дітей щасливим батькам вручали, зокрема, в.о. начальника Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Маріанна Готра та голова Ужгородської міської ради Богдан Андріїв.
Як відомо, задля вдосконалення та оптимізації проведення державної реєстрації народження дітей, 14 грудня стартував сервіс видачі свідоцтв про народження в Ужгородському міському пологовому будинку. З того часу працівники відділу ДРАЦС по м. Ужгороду Ужгородського міськрайонного управління юстиції видали но безпосередньо в пологовому будинку 47 свідоцтв про народження.

Головне територіальне управління юстиції у Закарпатській області

Остання зміна сторінки: 05-01-2016 18:23