107 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали подарунки від Святого Миколая

DSC_0499Напередодні Дня Святого Миколая в Рахівському районі відбулася вже традиційна доброчинна акція „Діти дітям”, ініційована начальником управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації О.І.Севч. Школярі з усіх навчальних закладів долучилися до неї та зібрали солодощі для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування району, а також для дітей, які перебувають у зоні АТО.

19 грудня у великому залі засідань РДА з нагоди свята Святого Миколая, організованого управлінням освіти, молоді та спорту, зібралися діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Із привітанням та щирими побажаннями до школярів та гостей звернулася начальник управління Оксана Іванівна Севч. Вихованці Рахівського районного будинку дитячої та юнацької творчості радували гостей музичними та танцювальними композиціями про Чудотворця, новорічними піснями та побажаннями добра і злагоди під час концертної програми „Із святом Святого Миколая”. Запрошені діти отримали задоволення від спілкування з однолітками, вітальних пісень, віршів та танцювальних номерів.

На завершення свята 107 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, отримали подарунки від Святого Миколая, а також мали можливість пригощалися солодощами.

Остання зміна сторінки: 22-12-2015 12:12