Степан Жовнір - керівник Тячівської місцевої прокуратури, яка охоплюватиме Тячівський і Рахівський райони

1356678_2-300x200У четвер, відбулося офіційне представлення новопризначеного керівника Тячівської місцевої прокуратури Степана Жовніра колективу та громаді, яке здійснив прокурор Закарпатської області Володимир Янко. Також участь у заході взяли - голова РДА Василь Дем'янчук, голова районної ради Василь Каганець, міський голова Іван Ковач, керівники правоохоронних і судової структур.

Насамперед прокурор області коротко ознайомив присутніх із реформуванням органів прокуратури, внаслідок чого ліквідовано міські, районні, міжрайонні прокуратури, натомість створено 5 представництв цього органу. Відтепер юрисдикція Тячівської місцевої прокуратури охоплює Тячівський та Рахівський райони.
Володимир Янко також зазначив, що новопризначений прокурор Степан Жовнір пройшов чотирьохрівневу перевірку, яку можна було побачити он-лайн, і згідно з рішенням конкурсної комісії та генерального прокурора був обраний серед інших претендентів.
Це вперше призначають керівників такого високого рівня. Кожен бажаючий мав можливість спостерігати за проведенням конкурсу, в якому перемогли дійсно гідні та досвідчені кандидати, які до призначення працювали в органах прокуратури і мають достатній досвід прокурорсько-слідчої роботи.
- Ваше основне завдання - забезпечення законності та правопорядку й додержання конституційних прав громадян, над чим і потрібно працювати , адже райони як Тячівський, так і Рахівський мають свою специфіку і тут є чимало проблем, - наголосив прокурор області.
Новопризначений керівник Тячівської місцевої прокуратури Степан Жовнір запевнив присутніх у тому, що він разом з колективом прикладе максимум зусиль для вирішення всіх актуальних питань, які поставлені перед місцевою прокуратурою. Подякував за виявлену довіру і закликав усіх до співпраці.
Надалі було представлено заступників керівника Тячівської місцевої прокууратури. Першим заступником призначено Віктора Кузана, заступником – Юрія Варгу.

Довідково:
Степан Жовнір народився 12 грудня 1983 року, у м. Тячів Закарпатської області. Свою трудову діяльність в органах прокуратри розпочав у квітні 2005 року.
Працював на різних посадах у прокуратурі міста Мукачева, Берегівського та Тячівського районів. Перед призначенням на посаду керівника Тячівської місцевої прокуратури працював прокурором Тячівського району.

Прес-служба Тячівської райдержадміністрації

Остання зміна сторінки: 23-12-2015 11:34