Держслужбовці власноруч висадили кілька сотень саджанців

Щоб привернути увагу суспільства до проблем лісів та важливості їх збереження, щороку, з ініціативи голови Рахівської райдержадміністрації Павла Басараби на території одного з лісгоспів працівники Рахівської РДА висаджують ліс.

Відтворення лісу лісівники проводять навесні та восени. Відтак, лісогосподарським підприємствам надається два роки, протягом яких необхідно відтворити ліс на місці суцільних зрубів. Цього понеділка, саджанці дерев хвойних порід - ялини карпатської і ялиці білої, висадили на території Говерлянського лісництва ДП ,,Рахівського ЛДГ”, в урочищі Клифа.

Під керівництвом лісничого Степана Папариги, спільно з працівниками Державної лісової охорони Говерлянського лісництва, загалом, на території одного гектара держслужбовці посадили понад 500 саджанців, які згодом стануть повноцінним лісом.

- Кожне дерево – цінність, тому слід дбайливо та бережно ставитись до лісу, пам'ятати, що це не тільки місце для відпочинку, а й наше майбутнє, - каже голова райадміністрації Павло Басараба.

Остання зміна сторінки: 23-10-2018 17:38