Опалювальний сезон розпочнуть вчасно

Про готовність до опалювального періоду 2018-2019 років, говорили на нараді при заступнику голови Рахівської РДА Дмитру Ігнатюку, 2 жовтня.

В нараді взяли участь керівники відділів та відповідальні працівники за підготовку установ сфери охорони здоров’я, освіти та культури району, а також керівники підприємств, які надають послугу теплопостачання.

Учасники наради поінформували про стан готовності бюджетних установ району до опалювального сезону, а також окреслили основні проблемні питання, що потребують вирішення.

  • Наразі, триває завезення технологічної тріски в міську котельню. Від нормативного запасу для початку опалювального сезону завезено 10% від потреби. Сезон заплановано розпочати 15 жовтня. Тарифи для населення за теплопостачання підвищуватися не будуть, - повідомив заступник директора ТОВ ,,Біотес” Віктор Селехман.

На нараді також обговорили можливість відновлення гарячого водопостачання для багатоквартирних будинків в м. Рахів. Це стане можливим в наступному опалювальному сезоні, після запуску теплоелектростанції.

Остання зміна сторінки: 03-10-2018 17:58