Їхнє гасло – запобігти, врятувати, допомогти

17 вересня кожен рятувальник країни відзначає своє професійне свято.

18 вересня, всі рятувальники Рахівщини зібралися на урочистості в парку ,,Буркут”. Захід розпочався з Гімну України. Прийшли привітати рятувальників як районні, так і міські посадовці. З нагоди свята, за високий професіоналізм, сумлінну працю, особистий внесок у справу цивільного захисту населення нагородили кращих професіоналів своєї справи.

Вітаючи учасників заходу, перший заступник голови Рахівської РДА Віктор Турок і голова районної ради Василь Дан, подякували рятувальникам за сумлінне виконання службових обов’язків, оперативність і готовність завжди прийти на допомогу.

Начальник районного відділу ДСНС Олександр Тушер зазначив, планів та напрацювань є чимало. Це покращення і матеріальної, і житлової бази рятувальників.

Подяками і грамотами своїх працівників нагородив керівник 3-ої державної пожежно-рятувальної частини Олексій Фомічов.

На завершення урочистої частини відбувся святковий концерт. А для школярів організували веселі змагання.

До слова, вчора, під час урочистостей з нагоди Дня рятівника в м. Ужгород, за сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий особистий внесок у розвиток сфери захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного, природного характеру, Почесною грамотою Закарпатської обласної державної адміністрації нагороджено завідувача сектору з питань цивільного захисту Рахівської РДА Мирославу Івасюк.

Остання зміна сторінки: 18-09-2018 17:03