Оголошення про проведення публічного громадського обговорення проекту розпорядження голови облдержадміністрації

Відповідно до статей. 9, 13 Закону України „Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності” та з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань департаментом  інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації на публічне обговорення виноситься проект розпорядження голови облдержадміністрації „Про внесення змін до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути)” та аналіз регуляторного впливу.

Зазначеним проектом розпорядження вносяться зміни до Умов конкурсу з перевезення пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території області (внутрішньообласні маршрути), затверджених  розпорядженням голови ОДА від 12 березня 2015 року № 79, у відповідності до вимог чинного законодавства та потреб у перевезенні пасажирів на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування.

Проект розміщено в розділі ,,Економічний блок”/,,Регуляторна політика. Проекти регуляторних актів”. https://carpathia.gov.ua/storinka/proekty-regulyatornyh-aktiv

Зауваження і пропозиції просимо надавати за електронною адресою: odainfra@carpathia.gov.ua; odaprom@carpathia.gov.ua або в письмовій формі департаменту інфраструктури, розвитку і утримання мережі автомобільних доріг загального користування місцевого значення та житлово-комунального господарства облдержадміністрації (м. Ужгород, пл. Народна, 4, каб. 277) та Державній регуляторній службі України (01011, м.Київ, вул. Арсенальна, 9/11) протягом одного місяця з дня розміщення оголошення про оприлюднення проекту розпорядження та аналізу регуляторного впливу.

 

Остання зміна сторінки: 04-09-2018 16:34