Відбулася колегія райдержадміністрації

Вчора, 29 серпня, під головуванням керівника райдержадміністрації Павла Басараби, відбулося засідання колегії. Мова йшла про виконану роботу за півроку.

Зокрема, про підсумки економічного і соціального розвитку району за І півріччя 2018 року, розповів начальник управління економічного розвитку райдержадміністрації Дмитро Рущак.

Як зазначив Дмитро Рущак, у 2018 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку на об’єкти району, в тому числі: поточний ремонт доріг – Рахів-Косівська Поляна-Кобилецька Поляна, Рахів-Богдан-Луги, реконструкцію дитячого садочка по вул. І. Франка в с. Костилівка під Вільховатську загальноосвітню школу I ступеня, будівництво дитячого садочка у с. Водиця, реконструкцію спортивного залу Діловецької ЗОШ І-ІІІ ст. по вул. Трибушанській, в с. Ділове, реконструкцію водозахисних споруд та регулювання русла річки Шопурка в смт. Великий Бичків, передбачено фінансування в сумі 18 847,509 тис. грн. Відтак здійснюються заходи щодо освоєння коштів.

Про підсумки виконання бюджету району за І півріччя 2018 року, розповів в.о. начальника фінансового управління райдержадміністрації Роман Рогожан. За січень-червень 2018 року, до загального фонду зведеного бюджету району надійшло 526 770,1 тис.грн., що становить 98,3 % до уточненого плану на перше півріччя 2018 року. Порівняно з аналогічним періодом минулого року, обсяг надходжень податків і зборів зріс на 17 557,3 тис. гривень або 30,9 %.

Начальник відділу освіти Оксана Севч, проінформувала присутніх про підсумки готовності закладів освіти до навчального року. З метою підготовки до впровадження з 1 вересня концепції „Нова українська школа”, у заклади загальної середньої освіти: закуплено дидактичні матеріали для 1-х класів на суму 1 млн. 465 тис. 275 грн.; проведено тендер на закупівлю мультимедійного обладнання на суму 562 тис. грн.; вдруге оголошено тендер на закупівлю меблів для 1-х класів на суму 1 млн. 469 тис. 500 грн., і вже найближчим часом планується їх закупити. Також, 3 вересня запрацює Вільховатська ЗОШ І ст.

По всім питанням порядку денного прийнято відповідні рішення.

Остання зміна сторінки: 30-08-2018 16:13