Майстер-клас з приготування нетрадиційних вишуканих страв з бриндзею проведуть під час ,,Гуцульської бриндзі”

Цьогоріч організатори фестивалю-ярмарку ,,Гуцульська бриндзя”, подарують гостям свята майстер-клас з приготування нетрадиційних страв з бриндзею, та їх безкоштовну дегустацію.

Запрошені на фестиваль шеф-кухарі зі Львова – Петро Гула, ресторан ,,ПСТРУГ, ХЛІБ ТА ВИНО”, Світлана Костишина, ресторація ,,Галицько-жидівська кнайпа ПІД ЗОЛОТОЮ РОЗОЮ” ТА ,,ДІМ ЛЕГЕНД”, бренд-шеф Холдингу емоцій ,,!FEST” Сергій Пожар, вперше продемонструють 10 страв з гуцульською овечою бриндзею за новими рецептами створеними ексклюзивно для фестивалю-ярмарку ,,Гуцульська бриндзя”. Відтак, кожен гість зможе спробувати приготувати вподобану ним страву вдома.

Метою проведення заходу, є промоція бринзі не тільки як продукту для приготування традиційних страв карпатської кухні, але і як продукту для приготування ресторанних страв.

Захід пройде за підтримки проекту ЄС ,,Розвиток системи географічних зазначень в Україні”.

Дата проведення: 2 вересня 2018 року

Місце проведення: парк ,,Буркут”, біля стенду Асоціації виробників традиційних карпатських високогірних сирів

Час проведення: 12.00 – 17.00 год.

Остання зміна сторінки: 22-08-2018 11:25