Фонд соціального страхування України стабільно здійснює виплати

З початку року управлінням Фонду соціального страхування України в Закарпатській області на виплату всіх видів матеріального забезпечення застрахованим  особам із бюджету Фонду використано 156 мільйонів 349  тисяч гривень.

Виплати здійснено за наступними видами допомог: тимчасової непрацездатності (включаючи догляд за хворою дитиною) – 86 мільйонів 95 тисяч гривень, вагітності та пологах – 70 мільйонів 532 тисячі гривень, на поховання (крім поховання пенсіонерів, безробітних та осіб, які померли від нещасного випадку на виробництві) – понад 721 тисячу гривень.

З 1 січня поточного року Фонд у рекордно короткі строки впровадив реформу надання соціальних послуг, перевівши їх на адресність. За реформованим механізмом в області забезпечено лікуванням у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів 472 застрахованих осіб за тристоронніми договорами на суму 6 мільйонів 572 тисячі гривень.

Крім того, Фондом здійснювалися страхові виплати 1192 потерпілим від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань та 122 особам, які мали право на ці виплати, у загальній сумі 20 мільйонів 656 тисяч  гривень. Також  надавались медичні і соціальні послуги 111 потерпілим на виробництві за 9 видами допомоги на суму 1 мільйон 775 тисяч гривень.

«На сьогоднішній день, заборгованості Фонду перед застрахованими особами немає. Переконаний, що і в подальшому фінансування матеріального забезпечення та страхових виплат буде здійснюватися в терміни, передбачені законодавством України», – зазначив начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Закарпатській області Ігор Сегляник.

 

Остання зміна сторінки: 06-08-2018 16:54