В Ужгороді розгорнули вернісаж робітничих професій

Шістнадцять закладів професійної освіти з усієї закарпатської області взяли участь у вернісажі «Робітнича професія – крок до успіху», що відбувся сьогодні (17.05) на площі Народній в Ужгороді. Масштабне дійство розгорнули аби допомогти молоді обрати майбутню професію, врахувавши  свої здібності і бажання та потреби ринку праці.
Навчальні заклади презентували свої послуги, фахівці проводили майстер-класи, а також представили вироби та експонати, виготовлені у навчально-виробничих майстернях. До них долучилися і роботодавці, що зацікавлені у працевлаштуванні молодих спеціалістів, які бажають знайти перспективну роботу.
Учасників профорієнтаційного вернісажу привітали очільники області – Геннадій Москаль та Михайло Рівіс, керівник Закарпатського регіонального зайнятості Юрій Фущич та від роботодавців – Володимир Панов. У промовах наголошували – в області не ліквідовано жодного закладу професійної освіти, їх випускники стають кваліфікованими спеціалістами, а фахівці своєї справи нині дуже затребувані на ринку праці.

 

Остання зміна сторінки: 18-05-2018 13:00