Новини

В УКРАЇНІ ЗАПРАЦЮВАЛА «ЄДИНА ВЕТЕРАНСЬКА ЛІНІЯ»

Наприкінці березня командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України у тестовому режимі запроваджено «Єдину ветеранську лінію».

«Єдина ветеранська лінія» - це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки для ветеранів війни, членів їхніх сімей та родин загиблих Захисників і Захисниць України.

На українсько-румунському кордоні запрацювала єЧерга для пасажирських автобусів

З 10 травня пасажирські перевізники мають можливість обирати час перетину кордону на КПП з Румунією.

Це означає, що пасажири автобусів тут зможуть вчасно проїжджати без черг. Усе, що для цього потрібно, – обрати час у єЧерзі, повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Відбулася чергова онлайн-зустріч «Діалог влади і бізнесу»

Підприємцям Закарпаття розповіли про компенсації, які вони можуть отримати за працевлаштування вимушено переміщених осіб, а також за облаштування робочого місця для людей з інвалідністю.

Порушення на майже 280 млн грн під час закупівель виявили закарпатські аудитори за чотири місяці цього року

Порушення на майже 280 млн грн під час закупівель виявили закарпатські аудитори за чотири місяці цього року.

Мирослав Білецький узяв участь у заході «Осмислення. Цінності та історії стійкості»

Стійкість, сила духу, сила триматися самому та підтримувати інших, бажання рухатися вперед попри все і всупереч усьому – такими рисами українців захоплюється світ.

Створіть стартап на основі відкритих даних. Реєструйтеся на Open Data Hackathon

Це хакатон з розроблення інноваційних рішень на основі відкритих даних. Взяти участь можуть новачки сфери, які хочуть здобути знання про відкриті дані та запустити свій стартап для розвитку України.

Інноваційні та цифрові рішення для забезпечення безпеки на роботі

Якщо ви вже успішно впроваджуєте інноваційні та цифрові рішення, зокрема електронний документообіг в системі управління охороною праці, моніторинг стану обладнання, виявлення небезпек, попередження аварійних ситуацій тощо або починаєте цей шлях, ми запрошуємо вас поділитися своїм досвідом та досягненнями у цьому розділі.