Про просування та брендування туристичного потенціалу Рахівщини говорили в РДА

13 серпня під керівництвом голови райдержадміністрації Павла Басараби відбулася нарада, під час якої обговорили питання просування та брендування туристичного потенціалу Рахівщини. Мова йшла і про продукти, які можуть бути зареєстровані під маркою Географічного зазначення.
Участь в нараді взяли керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та районних служб.
Голова асоціації виробників традиційних карпатських високогірних сирів Анатолій Павлюк, повідомив про обсяги продажу крамницею ,,БРИНДЗАРНЯ”, що знаходиться в географічному центр Європи, місцевих локальних продуктів вівчарства: овечого сиру – будз, свіжої вурди і традиційної гуцульської овечої бриндзі.
З метою просування та брендування туристичного потенціалу краю, присутні розглянули та обговорили можливі та оптимальні шляхи надання підтримки виробникам локальних продуктів для здійснення презентації власної продукції - вівчарства, скотарства, бджільництва, а також продуктів з дикоростучих, яка може претендувати на Географічне зазначення.
Голова райдержадміністрації Павло Басараба надав доручення винести дане питання на розгляд сесії районної ради.

Остання зміна сторінки: 15-08-2019 20:24