Новини

Як військовослужбовцям отримати безоплатну правничу допомогу

Усі військовослужбовці мають право на безоплатну правничу допомогу з питань, пов'язаних зі службою чи іншими життєвими ситуаціями. Можна отримати правову інформацію, роз’яснення та консультації юристів.

Як і куди звертатися за послугою – дивіться в інфографіці.

Мінсоцполітики: Спрощуємо усиновлення і влаштування дітей в інші сімейні форми виховання

Уряд ухвалив зміни до нормативно-правової бази, які допоможуть дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування, менше чекати на свої нові родини.

Що змінюється:

Усиновлення

Керівництво області передало ветерану ключі від нового житла

Очільник Закарпаття Віктор Микита передав спецпризначенцю ЦСО «А» Служби безпеки України ключі від нової квартири в Ужгороді.

Воїн, який став власником житла, проходить реабілітацію після важкого поранення, отриманого в бою проти росіян.

Триває робота над створенням Аналітичного порталу Закарпаття

Одним із ключових аспектів є навчання працівників ОВА й органів місцевого самоврядування, відповідальних за подальше наповнення та адміністрування платформи.

Майже 2000 ромських дітей отримали щеплення проти інфекційних захворювань

На Закарпатті мобільні бригади продовжують вакцинувати ромських дітей проти інфекційних захворювань.

Від початку лютого медичні працівники здійснили понад 30 виїздів у місця компактного проживання населення громади.

На Запоріжжі закарпатські фахівці продовжують будувати фортифікаційні споруди

Як зауважив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький, ворог не має вихідних чи свят, тому на всіх 13 об’єктах роботи тривають цілодобово.

«Станом на сьогодні зведення протитанкового рову виконане на понад 40%. Загалом треба влаштувати його на ділянці довжиною 20 тисяч метрів погонних.

Чеський край Височина підтримав створення реабілітаційного центру на Закарпатті

Закарпаття з робочим візитом відвідала делегація чеського краю Височина на чолі з головою благодійного фонду «ViZa» Зденєком Кадлецом.

Керівництво області спільно з партнерами підписали угоду про співпрацю в межах створення реабілітаційного центру 4.5.0 Recovery Center на Закарпатті.

На Закарпаття доставили понад 100 овець тірольської гірської породи

110 молодих овець і баранів тірольської гірської породи привезли на Закарпаття. Це черговий позитивний результат співпраці нашого регіону та федеральної землі Республіки Австрія.

Голова ОВА Віктор Микита зауважив, що вівці подолали більше тисячі кілометрів спеціальним транспортом та були доправлені на карантин в одне з господарств Хустщини.